rmdsz 1
2024. április 24., szerda György napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Megkezdődtek a városbevezető útkereszteződések korszerűsítései

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A máramarosi prefektusi hivatal bejelentése alapján szerdán, július 12-én elkezdődött a Szatmár felőli bevezető E58-as út, az Independentei sugárút és Európa utca (városi körgyűrű) kereszteződésének korszerűsítése. Eddig gyakoriak voltak a forgalmi dugók és várakozási idők.


A kereszteződést 7,5 méter átmérőjű körforgalommá alakítják 1,5 méteres védelmi sávval ellátva illetve különálló levezető sávval is rendelkezni fog.

A munkálatok hozzávetőlegesen 15 napig tartanak. Ezután az Unirii sugárút, Dumbarvei utca és Európa utca kereszteződése (Italsofa környéke) kerül felújításra. Az oda tervezett körforgalom 6 méter átmérőjű lesz 1,5 méteres védelmi sávval.

Kérjük az arra haladó gépjármű vezetőket vezesenek óvatosan a munkálatok közben, tartsák be a forgalmi korlátozásokat. 

Remélhetőleg a körgyűrű (Európa utca) két végére tervezett körforgalomak meghozzák a várt eredményt, jelentősen megkönnyítik az arra haladó forgalmat és megszűnnek a hosszadalmas várakozási idők.

hírszerk.

 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek