rmdsz 1
2024. március 28., csütörtök Hajnalka napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Megszólalt a törökök által lelőtt orosz gép pilótája

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Megszólalt a török F-16-osok által kilőtt orosz Szu-24-es harci gép egyik pilótája, akit kedden talált meg a szíriai hadsereg és az orosz különleges egységek. A navigátort egy helyi orosz bázison helyezték biztonságba, él és egészséges - számol be a hvg.hu.


A túlélő pilóta az Interfax orosz hírügynökségnek azt mondta: semmilyen figyelmeztetés nem érkezett hozzájuk, semmilyen kapcsolatban nem álltak a törökökkel. A törökök a gép lelövése után azt mondták, többször is figyelmeztették a pilótákat, hogy megsértik a légteret. 

A török vadászgép bejelentetlenül és hátulról támadt – mondta Konstantin Murachtin a hírügynökségnek, hozzátéve: nem volt lehetőség kitérni előle. A pilóta visszautasította, sőt kizárta, hogy légteret sértettek volna. 

Az oroszok szerint a gépet szíriai területek felett lőtték ki, a hírek szerint azonban pár másodpercig valóban ott voltak a török légtérben. A másik pilóta meghalt.

transindex, hvg

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek