rmdsz 1
2024. április 26., péntek Ervin napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Megviccelte az adóhivatalt egy hídvámszedő

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Az életét csak hídvámszedőként ledolgozó ember az adóhivataltól (ANAF - Agenția Națională de Administrare Fiscală) 6 ezer lej értékű pénzbírságot kapott. Az utolsó Szatmár megyében működő komp a Pomi községet köti össze a máramarosi településekkel. A pórul járt kompos megleckéztette az ellenőröket.


Múlt csütörtökön a nagyváradi ANAF ellenőrizte a hídvámszedő iratait. A kompos évtizedeken keresztül működtette a létfontossággal bíró kompot. Az ellenőrök felfedezték, hogy a hídvámszedőt olyan cég alkalmazta, amelynek az okmányai rendben vannak, és emellett mindenki kap nyugtát a szolgáltatásért, azonban az ellenőröknek nem tetszett az a tény, hogy ott helyben nincs egy kassza. Ezért egy 6 ezer lejjel megbírságolták az ott dolgozó embert.

Másnap az ellenőrök visszatértek, azért, hogy megtudják, ki lett-e a fizetve a bírság. Meglepetés érte őket, akkor, amikor még két emberrel és traktorokkal együtt, a hídvámszedő hozzákötötte a kompot traktorokhoz és a partra húzta. Az ellenőrök a túloldalon maradtak, s az idős ember ironikusan azt tanácsolta nekik, hogy várják meg, amíg egy új hidat építenek a környéken.

Mihály Kriszta - Nagybánya.ro (forrás: jurnalmm.ro, bihon.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek