k rmdsz
2024. április 25., csütörtök Márk napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Michael Jackson megint bekerült a hírekbe

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Ismét Michael Jackson vezeti a legtöbbet "kereső" elhunyt hírességek Forbes magazin által felállított rangsorát: az öt évvel ezelőtt elhunyt énekes 140 millió dollárra (34 milliárd forint) becsült éves bevételével került a lista csúcsára.


Jackson több mint kétszer annyit "keresett" 2013 októbere óta, mint a lista második helyén szereplő Elvis Presley, akinek éves bevételét 55 millió dollárra becsülik, míg Charles Schulz, a Charlie Brown- és Snoopy-képregények alkotója Jackson bevételeinek kevesebb mint harmadával, 40 millió dollárral került a harmadik helyre.

A pop királya zsinórban második éve uralja a Forbes magazin rangsorát. Két évvel ezelőtt Elizabeth Taylor szorította vissza a második helyre, ám 2013-ban visszatért a lista csúcsára. 

Az idén májusban megjelent Xscape című lemez - Jackson archívumának nyolc, korábban meg nem jelent számával - remekül fogyott. A néhai előadó még a Billboard Music Awards-gálán is szerepelt hologramjával. A világhírű Cirque du Soleil pedig két produkciójához is Jackson számaiból válogatott.

A 2011-ben elhunyt Elizabeth Taylor idén a negyedik helyen állapodott meg 25 millió dolláros éves bevételével, míg az 1981-ben eltávozott Bob Marley 20 millió dollárral jutott be az első öt közé. John Lennon hetedikként végzett 12 millió dollárral. A ranglistán szereplő 13 halott híresség összesen 363,5 millió dollárt keresett 2013 októbere és 2014 októbere között.

A Forbes magazin a hagyatékkezelőktől, a hagyatékkal foglalkozó ügyvédektől és szerzői jogi forrásoktól kapott adatokból állítja össze az éves listát.

hvg.hu

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek