rmdsz 1
2024. április 25., csütörtök Márk napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Munkalehetőség a nagybányai Dr. Constantin Opriș kórházban

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-


A megyei kórházon belül az Értékelési, Statisztikai és Orvosi Informatikai Hivatal versenyvizsgát szervez összesen 15 orvosi nyilvántartói helyre. A felhívás szerint meghatározhatatlan időszakra 6 személyt keresnek, illetve meghatározott időszakra 9 személyt keresnek.

A versenyben való részvételhez szükséges feltételek:

Meghatározhatatlan időszakra: szakközépiskolai diploma vagy középfokú végzettség; számítógépes felhasználói ismeretek, legalább egy éves orvosi nyilvántartói tapasztalat;

Meghatározott időszakra: szakközépiskolai diploma vagy középfokú végzettség; számítógépes felhasználói ismeretek, nem szükséges tapasztalat.

Július 15. és 26. között (hétfőtől péntekig 13:00-15:30; péntek 10:00-12:00) lehet jelentkezni a szükséges iratokkal együtt, ezután pedig augusztus 6-án, 9 órától (a kórház tanácstermében) megrendezik az írásbelit, valamint augusztus 8-án a szóbeli részét tartják meg (a szóbeli részének a pontos idejét és helyét később teszi közzé a versenyvizsgai bizottság).

Még több információt itt lehet találni: http://ziarmm.ro/wp-content/uploads/2019/07/AnuntZconcursZposturiZregistratori.pdf

Forrás: ziarmm.ro (Mihály Kriszta - nagybánya.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek