rmdsz 1
2024. március 29., péntek Gedeon napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Nagybánya elnyerte a Románia Ifjúsági Fővárosa 2018-2019 címet

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Nagybánya mellett Gyulafehérvár, Jászvásár, Galați, Ploiești, Szatmárnémeti és Suceava versenyzett a címért.


A program célja a fiatalok bevonása a városi élet dinamikájába és a városfejlesztés különböző mozzanataiba, az önkormányzat és a fiatalok által működtetett civil szervezetek közreműködésével.

Jelen pillanatban Románia Ifjúsági Fővárosa címet Bákó viseli, a moldvai város adja át a stafétát Nagybányának 2018 május 2-án.

Nagybánya a címmel együtt a Román Kereskedelmi Banktól (BCR) 50.000 eurós díjban is részesül, amely összeg egy kiindulópontot képez a programok finanszírozásában.

(forrás: actualmm.ro)

 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek