k rmdsz
2024. április 25., csütörtök Márk napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Nagybánya.ro 2015-ben

| Vélemények 1 | Nyomtatom | A+ | A-

A Nagybánya.ro és a portált fenntartó Virtuális Nagybánya Egyesület jó évet tud maga mögött. Legfontosabb célunk - az olvasótábor növekedése - teljesült, és folyamatosan bővül olvasóink köre itthon és a világban egyaránt.


Az idén elnyert támogatásból (Bethlen Gábor Alap) sikerült kijavítani a hírportál online platformját, adminisztrációs felületét és javítani a honlap szerkezetét, a hibákat orvosolni, a külalakot csinosítani.  

A közösségi oldalak segítségével sikerült a világ minden pontján népszerűsíteni a Nagybánya.ro-t, ezáltal összefogni és virtuális közösségé kovácsolni a Nagybányáról és a város környékérõl elszármazott magyarokat.

A Bányavidéki Új Szóval szoros partnerségi viszonyból kifolyólag, a Máramaros megyei magyarság nyomtatott sajtóterméke is online olvasható portálunkon. A Nagybánya.ro ugyanakkor költségmentesen helyet ad minden nagybányai és környékbeli civil szervezetnek, egyháznak, oktatási intézménynek hírei, eseményei közvetítésére - ezáltal elősegítve a helyi magyar közösség kommunikációját, közvetett módon a közösség és közösségi tudat erősítését. A Nagybánya.ro továbbra is helyet ad társoldalaknak, mint például a Fõtér Fesztivál honlapjának.

2015-ben a Nagybánya.ro ismét kilépett az internet világából és közösen a Máramarosi Magyar Vállalkozók Egyesületével egy szabadtéri kiállítást tervezett és bonyolított le a Főtér Fesztivál 2015-ön, a Nagybányai Magyar Napokon. A kiállítás címe: Üzlettér, vásártér, főtér - az egykori nagybányai főtér bemutatása a régi kereskedelmi egységek, üzletek tükrében.

A Nagybánya.ro 2015-ös támogatói: Bethlen Gábor Alap, Communitas Alapítvány, Esbal Rulmenti kft.

Köszönjük az olvasók hűségét, olvassanak velünk továbbra is, itthon és a világban!

Pintér Zsolt, a Nagybánya.ro szerkesztője

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek

cotos 2016.01.06 09:51:11
Gratula. Igy tovabb!


Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek