rmdsz 1
2024. március 29., péntek Gedeon napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Nagybányán állították fel az ország legnagyobb karácsonyfáját

| Vélemények 3 | Nyomtatom | A+ | A-

Románia legnagyobb karácsonyfájában idén a nagybányaiak gyönyörködhetnek, kedden este ugyanis egy 40 méteres fenyőfát állítottak fel a város történelmi központjában.


Nagybánya polgármestere elmondta, az óriási lucfenyő elszállítása a 40 kilométeres úton egy teljes napig tartott. „Leírhatatlan gyötrelem volt a szállítás, de most hatalmas az elégtétel. Gyönyörű karácsonyfánk lesz” – mondta Cătălin Cherecheș.

A Zazar folyó mentén fekvő városban idén amúgy két karácsonyfát állítanak, egy 20 méterest fenyőt már a múlt hét végén felállítottak a Forradalom téren. A két fenyőt összesen 80 ezer színes izzóval díszítik majd, és mindkettő köré jégpályát is tervez a városvezetés. A nagybányai ünnepi díszvilágítást december 5-én gyújtják majd meg.


maszol.ro

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek

Sógor András 2015.12.02 01:05:49
Szegény fenyők, avagy illegális fakitermelés
Vörösszakáll 2015.11.29 00:46:05
Kár minden egyes fenyőért!
Buzás Erzsébet Zsuzsa 2015.11.26 13:59:41
Nagyon örvendek hogy a szülővárosomnak egy ilyen nagyszerű ember a polgármestere,mindenre oda figyel hogy szebbé tegye ezt a várost,köszönöm szépen.Multumesc frumos Dl.Catalin Chereches!!!


Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek