rmdsz 1
2024. március 28., csütörtök Hajnalka napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

NÕI KÉZILABDA NEMZETI LIGA - Új seprű jól söpör!

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A 14. forduló vasárnapi mérkõzésén az elsõ két helyezett mérkõzött meg egymással zsúfolt nézõtér elõtt. Az eseményt csak tetézte néhány „új seprû”, akarom mondani új arc bemutatkozása a nagybányai csapatban.


A nemrég igazolt szlovén edzõpáros – Tone Tiselj vezetõedzõ és Grega Karpan másodedzõ – mellett egy holland idegenlégiós – Lois Abbingh személyében - is „tiszteletét tette”, nem is akárhogyan, hanem hat góllal! Isten hozta Nagybányán önöket!

A mérkõzés egyirányú volt, és többnyire az oltyán együttes kapuja elõtt zajlott, illetve a kezdõkörben, amikor a vendégek a bekapott gólok után indították útjára a labdát. A félidõben még csak háromgólos (10 – 7) volt a HCM elõnye, sõt, a 39. percig is csak három gól volt a különbség a mieink javára, de ami ezután következett, az maga volt a tökély! A mieink gyors játéka ellen nem találtak szert a vendégek. Különösen Do Nascimento és az új szerzemény, Abbingh volt elemében, de mindez az egész csapatunkra érvényes. Ha a vendégek kapusa Pasca nem védett volna olyan jól, a különbség óriási lett volna! A végeredmény önmagáért beszél: 28 – 15 a javunkra. Csak így tovább, lányok!

Nagybányai HCM – Krajovai SCM 28 – 15 (10 – 7)

Vezette: Bogdan Stark (Bukarest), Romeo Stefan (Ploiesti); Büntetõdobások: 7 – 1 (6 – 0 Do Nascimento, illetve Apipei kihagyta); Kiállítási percek: 4 – 4.

HCM: Ungureanu (6), Arenhart (9+ 1), Dumanska – Do Nascimento 11(6), Abbingh 6, Buceschi 4, Ardean Elisei 3, Herrem 3, Makeeva 1, Lobach, Gjeorgjievska, Pârvut, Tatár, Davydenko, Szûcs, Tiron. Edzõk: Tone Tiselj és Grega Karpan.

SCM: Pasca (16), Munteanu – Zamfirescu 4, Eidem 3, Apipie 3, Tãnãsie 2, Tomescu 1, Cioaric 1, Ianasi 1, Florea, A. Amariei, Selaru, Georgescu, Lazarin, Florica. Edzõk: Aurelian Rosca és Gheorghe Sbora.

További eredmények: Marosvásárhely – Brãila 23 – 30, Bukaresti CSM – Zilahi HC 28 – 20, Rm. Valcea – Slobozia 27 – 19, Roman – Kolozsvár 26 – 24, Brassó – Ploiesti 22 – 21, Konstanca – Déva 22 – 22.

Bányavidéki Új Szó

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek