rmdsz 1
2024. április 25., csütörtök Márk napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Önkéntességi lehetőség a nagybányai Falumúzeumban

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A nagybányai Falumúzeum önkénteseket toboroz a nyárra a TeamforYouth szervezettel együtt. Az önkéntes feladata a látogatók fogadása és irányítása lesz. Nincs korhatár, így mindenféle korú önkénteseket várnak.


Az iratkozás online történik, egy adatlap kitöltésével

Reggel 10 és délután 6 között tart a program, a beosztás a későbbiekben lesz megszervezve, mindenki igényéhez megfelelően. Az unalmas percek elkerülése végett könyvet, tabletet, kendamát vagy valamilyen hangszert is lehet hozni.

Leginkább azoknak ajánlott ez a lehetőség, akik szeretik kint tölteni az időt a szabadban, de egyik nagyszülő sem él falun.

2013 májusában egy magyar házat is felavattak a Falumúzeumban, amelyet a koltói Petőfi Sándor Általános iskola a hajdúböszörményi testvériskolával együtt rendezett be, adományok segítségével.

 

Mihály Kriszta – nagybánya.ro (forrás: alinarad.eu)

 

 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek