rmdsz 1
2024. március 28., csütörtök Hajnalka napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Óriási hajrával vb-bronzérmes a 4x100-as férfi gyorsváltó

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A férfiak 4x100-as gyorsváltója szállította az első magyar érmet a hazai rendezésű vizes világbajnokságon: a vasárnap esti döntőben nagy csatában szerzett bronzérmet a csapat.


Kozma Dominik kezdett, és remekül kapta el a rajtot - a délelőtt után ismét országos csúcsot úszott, 48,26-tal ért célba -, az első ötven méter után a második helyen hozta a magyar csapatot, majd másodikként is váltotta őt Németh Nándor.

Ezután jöttek be elénk a nagyot robbantó brazilok is, akik megelőzték ugyan a magyar csapatot, de Holoda Péter harmadikként jöhetett. Ezután jött egy izgulósabb rész, mert a többi váltó is felúszott Holodára, ezután hatodikként váltottunk.

Az nem volt kérdés, hogy az amerikaiak és a brazilok elviszik az első két helyet, nekünk viszont nagyon meg kellett nyomni az utolsó százat, mert eléggé összesűrűsödött a mezőny. 

Aztán jött egy egészen elképesztő hajrá Bohus Richárdtól. Hatalmasat ment a végén, és behozta harmadik helyre a magyar váltót - 47,21-et úszott, ami elképesztő idő -, fél másodpercet vert a negyedik oroszokra, ezzel megszerezte a magyar küldöttség első érmét a vizes világbajnokságon.

Ráadásul sikerült megjavítani az előfutamban felállított új országos csúcsot is, mert 3:11.99 perccel értek célba. 

férfi 4x100 m gyorsváltó, világbajnok:

1.   Egyesült Államok (Caeleb Dressel, Townley Haas, Blake Pieroni, Nathan Adrian) 3:10.06 perc

2. Brazília (Gabriel Santos, Marcelo Chierighini, Cesar Cielo Filho, Bruno Fratus) 3:10.34 

3. MAGYARORSZÁG (Kozma Dominik, Németh Nándor, Holoda Péter, Bohus Richárd) 3:11.99

(index.hu)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek