no
2024. április 25., csütörtök Márk napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Összeverték az Omega két tagját, Benkő Lászlót és Debreczeni Ferencet

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A hétvégi koncertjükről nem haza, hanem kórháza ment az Omega két tagja, Benkő László és Debreczeni Ferenc – írja a Blikk.


A koncertjük után hívott taxis támadt rá az Omega együttes két tagjára, Benkő Lászlóra és Debreczeni Ferencre – írja a Blikk. „Már fél órája vártunk, amikor betelefonáltam, hogy miért nem jön a kocsi, amikor több is elhajtott előttünk. Éppen a telefonon beszéltem, amikor egyszer csak megállt a taxi, és láttam, hogy a 30-40 év közötti, hatalmasra kigyúrt sofőr ököllel üti Cikit. A taxis Cikit kétszer, engem háromszor küldött a földre. Ütött, rúgott. ahol ért, agyba-főbe vert minket. Azt sem tudom, ki hívta ki a rendőrséget és a mentőket... Cikinek az ütemet verő bal kézfeje és a nyaka sérült meg, valamint eltört az orra. Nekem a jobb tenyerem és a bokám ment tropára” – mondta a nemrég daganattal műtött Benkő László. A lap információi szerint a taxis ellen eljárás indult súlyos testi sértés miatt. (nlcafe)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek