rmdsz 1
2024. április 24., szerda György napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Párizs helyett Budapest lehet az úti cél

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Magyarország turizmusára is hatással lehetnek az elmúlt időszak terroristamerényletei, és hazánk akár jól is járhat azzal, hogy a turisták egy része elkerüli a veszélyesnek vélt országokat. A városlátogatást tervezők szemében ugyanis Budapest jó alternatívája lehet Párizsnak, Isztambulnak vagy Brüsszelnek – írja turisztikai szakemberekre hivatkozva a Magyar Nemzet.


Egy, a lap által megszólaltatott idegenvezető szerint a francia Riviérának, Nizzának és a török tengerpartnak ugyanakkor egyáltalán nem alternatívája Magyarország. Az ilyenfajta kikapcsolódást kereső vendégek így továbbra sem ide tartanak majd.

Aggódnunk csupán a távol-keleti utazók miatt kell, ők ugyanis a teljes európai körútjukat visszamondják, ha túl kockázatosnak ítélik a kontinenst.

Az elmúlt öt-hat évben 10 - 15 százalékkal nott az ázsiai turisták száma Magyarországon.

hirado.hu

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek