rmdsz 1
2024. március 28., csütörtök Hajnalka napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Rendelj névreszóló Főtér Fesztivál pólót!

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A Főtér Fesztivál szervezői idén, ismét készítenek névreszóló Főtér Fesztiválos pólókat!


Rendelj pólót a neveddel, és viseld a rendezvénysorozaton. Egy feliratozott póló ára 45 lej. A pólók megrendelhetők a fesztivál e-mail címén (foterfesztival@nagybanya.ro), vagy az RMDSZ székházban.

Rendeléskor add meg keresztnevedet, a póló méretét és a telefonszámod. A rendelés akkor érvényes, ha kifizetted a póló árát (az RMDSZ székházban). Rendelési határidő: augusztus 31.

A feliratozott pólókat a Főtér Fesztivál előtti napokban, vagy a rendezvény ideje alatt lehet átvenni. Tartsd meg a kapott sorsjegyet a Fesztivál végéig, a póló-díj nyertesét vasárnap este fogjuk kisorsolni.
 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek