rmdsz 1
2024. március 28., csütörtök Hajnalka napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

RMDSZ-felhívás

| Vélemények 1 | Nyomtatom | A+ | A-

A Nagybánya Központú Területi RMDSZ küldöttgyûlést tart folyó év október 29-én, 17.00 órai kezdettel.


Az RMDSZ Kongresszusán elfogadott  alapszablányzat értelmében Nagybánya Területnek 2 választott Szövetségi Képviselõ helye van. Ezekre jelölési pályázatot kell letenniük az érdeklõdõknek, melynek tartalmaznia kell a következõket:

- a jelölt önéletrajzát (ennek tartalmaznia kell a politikai tevékenységet, az RMDSZ keretében kifejtett tevékenységet, a híszerzõ szolgálatokkal való együttmûködést)

- a területen mûködõ egyik helyi szervezet tagsági igazolvány másolatát

- a területen mûködõ egyik helyi szervezet ajánlását a jelölésre vonatkozóan

- kézzel írt nyilatkozatot arról, hogy a parlamenti, illetve helyhatósági választásokon nem indult valamely más párt vagy szervezet színeiben

A jelölési pályázatot az RMDSZ-székházban kell beiktatni (Vasile Lucaciu utca, 1. sz.), folyó év október 28. 16 óráig.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek

Nagybányai Magyar 2015.10.28 14:41:08
Nagyon nehéz ez a magyar nyelv, főleg ha már nem is anyanyelvi szinten beszéljük (nem beszélve a tanulásáról is).
A feltételként megfogalmazott első mondat szerint, aki nem működött együtt a hírszerző szolgálatokkal, annak esélye sincs pályázni a Szövetségi Képviselők Tanácsosi helyére... Hogy is van ez, hölgyeim/uraim? A régi beidegződéseket 25 év elteltével sem sikerült kinőni? Aki nem volt besúgó, az ne is próbálkozzék magyar képviselettel???


Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek