rmdsz 1
2024. március 28., csütörtök Hajnalka napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Startol a 25. Sziget: Pink és Billy Talent is a színpadon

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A mínusz egyedik nappal szerdán megkezdődik a 25. Sziget fesztivál. A Dan Panaitescu Nagyszínpadon Pink a sztárfellépő, de lesznek koncertek előtte is a nagyszínpadon és más színpadokon is, a Magic Mirror Sátorban Somló Cirqsz címmel a tavaly elhunyt Somló Tamás emlékére tartanak zenés estet.


Pink 21 óra 30 perckor lép a nagyszínpadra, ahol már 16 órakor elkezdődnek a koncertek. Először a Lóci Játszik (mint a Nagy-Szín-Pad! idei győztese), majd a Szigeten immár sokadszor hallható bosnyák Dubioza Kolektiv zenél. 19 órakor tapsrúd partyt rendeznek a nagyszínpad előtt, majd a kanadai Billy Talent játszik közvetlenül Pink előtt.

A hazai könnyűzenei színtér kiválóságainak teret adó Petőfi Rádió-Telekom VOLT Fesztivál Színpadon 15 órakor a Maxisun kezd, ezt követi a Jónás Vera Experiment, a Biebers, a Bëlga, Sub Bass Monster, végül 23 óra 15 perckor Majka & Curtis lép színpadra.

A Magic Mirror Sátorban a tavaly elhunyt kiváló zenész, Somló Tamás emlékére tartanak zenés estet. A Non-Stop, a Kex, az Omega és az LGT egykori tagja most lenne 70 éves, dalait baráai, kollégái, pályatársai idézik fel. A produkció zenei alapját a Modern Art Orchestra tagjai által áthangszerelt számok adják, színpadra lép mások mellett Charlie, Frenreisz Károly, Gerendás Péter, Vitáris Iván, Peter Ogi, a Blahalouisiana, Roy és Ádám, Bornai Tibor és Bródy János.

A nemzetközi színtér fiatal tehetségeit bemutató Európa Színpadon például az izraeli Lola Marsh, a brit Elle Exxe és a finn Alma, a Music Box helyszínen Upor András, Frenk, a brit Daniel Docherty és az ausztrál Pierce Brothers zenél, az Afro-latin-reggae faluban egyiptomi hastánc- és brazil dobshow lesz. A Budapest Park Tribute Színpadon a Ladánybene 27 Bob Marley számait játssza, a KoRn előtt a gRain tiszteleg, de lesz program a Tábortűz helyszínen is, a Snowattack Retro Színpadon pedig a Bon-Bon, a Happy Gang, az UFO és Náksi Attila lép fel.

(hirado.hu)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek