k rmdsz
2024. április 25., csütörtök Márk napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Szeptember 18-20. között lesz megtartva a 10. Főtér Fesztivál - Nagybányai Magyar Napok

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Szeretettel meghívunk minden nagybányai és bányavidéki magyart a 10. Főtér Fesztiválra, a Nagybányai Magyar Napokra. Jegyezzük fel ezt a dátumot naplóinkba, ne tervezzünk más programot, hiszen három napig ismét miénk lesz a tér!


Tanévkezdés utáni hétvégén gyűljünk ismét össze, ünnepeljünk és szórakozzunk együtt Nagybánya történelmi központjában, a régi főtéren. Hazavárunk a városból és vidékéről elszármazott testvéreinket, legyen ez a találkozás az együttlét kellemes alkalma.

A Főtér Fesztivál egy lehetőség élő közösségünk színrelépésére - intézményeink, civil szervezeteink, egyházaink és iskoláink tevékenységének bemutatására, ezek önnálló programszervezésére vagy résztvételére. Az aktív nagybányai közösségi élet ebben a három napban kültérre teheti át tevékenységének helyszínét, szórakoztathat, szórakozhat, mindezt kulturáltan és a kultúra eszközeivel, példát mutatva és tisztelve városunk és közösségünk hagyományait. A rendezvénysorozat a nagybányai magyarság nagy ünnepe, a találkozás, a szórakozás és a közösségépítés közege.

A Főtér Fesztivál szervezője a Főtér Fesztivál Egyesület, a rendezvény partnerei: a Teleki Magyar Ház, a Nagybányai RMDSZ és a Németh László Elméleti Líceum.

Előre is köszönjük a várható közel nyolcvan támogató áldozatkészségét, intézmények, cégek és magánszemélyek lelkes segítségét.

Találkozunk szeptember 18-án, addig is figyeljék híreinket, felhívásainkat.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek