rmdsz 1
2024. április 25., csütörtök Márk napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Új magyar fürdő a legjobbak közt

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Ötcsillagos minősítést kapott három kategóriában is a nyíregyházi élmény-és parkfürdő. Ezzel az elismeréssel csak néhány nagy hagyományú fürdőhely rendelkezik az országban.


Bekerült az öt legjobb vidéki fürdő közé a nyíregyházi Aquarius fürdő. A nemzeti tanúsító-védjegy rendszer alapján élményfürdőként, gyógyfürdőként és strandfürdőként is az ország élvonalába sorolták a szabolcsi megyeszékhelyen működő helyet.

Az élményfürdő, a mögötte található strand és a gyógyászati részleg új, ötcsillagos minősítésének előzményeiről Podlovics Roland, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója azt mondta, 2016 nyarán érkezett hozzájuk a Magyar Fürdőszövetség minősítő bizottsága, amely az említett három kategóriában rendkívül sok szempont alapján vizsgálódott.


Az Aquarius fürdő elbírálásnál többek közt számított az infrastruktúra, a szolgáltatási skála, a vízminőség, a víztisztítási technológia, az orvosi jelenlét és a kezelések száma is.

Eddig ötcsillagos minősítéssel csak Hajdúszoboszló, Gyula, Sárvár és Zalakaros rendelkezett. A kiemelt helyek a védjegyet öt évre kapták.

Podlovics Roland hangsúlyozta, Nyíregyháza-Sóstó rendkívül attraktív üdülőterület, ahol a fürdő mellett, állatkert, skanzen és kalandpark is várja a vendégeket, nem mellesleg  egy 300 száz hektáros tölgyerdő közepén. Ráadásul szabadvízi fürdőzésre is van lehetőség – a sóstói tavak egyikénél üzemel a kiváló vízminőségű Tófürdő, amelynek csodálatos, XX. század elején épült műemléki jellegű épülete van – tette hozzá.

(hirado.hu)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek