no
2024. április 25., csütörtök Márk napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Újabb idõsgondozó képzés Nagybányán

| Vélemények 1 | Nyomtatom | A+ | A-

Április 27-én indult a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet által, Nagybányán, immár második alkalommal szervezett idõsgondozó képzés.


A 360 órából álló képzésen 23 személy vesz részt, akik elméleti és gyakorlati órák keretén belül  sajátíthatják el a szakmához szükséges tudást. A tanulók többek között a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezetének intézményeiben gyakorolhatják majd az elméletben tanultakat. A résztvevõk a tanfolyam során a beteggondozással kapcsolatos kérdésekre kapnak majd választ, megtanulhatják többek között a betegek illetve idõsek gondozására, ápolására, egészséges étkeztetésére vonatkozó elméletet is. 

A képzést sikeresen elvégzõk a Szociális, Családügyi és Munkaügyi Minisztérium által és az uniós tagállamok által is elfogadott oklevélben részesülnek. 

A képzés a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet, a Nagyváradi Caritas Catolica és a Gyulafehérvári Caritas szervezetekkel közösen indított, „Partnerség a munkaerõpiaci esélyegyenlõségért” nevet viselõ, a 2007-2013 Humánerõforrás-fejlesztési Operatív Program  keretén belül az Európai Szociális Alap által támogatott projekt keretén belül valósul meg.

Bányavidéki Új Szó

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek

Ion 2015.04.29 11:30:18
Foarte mulţi dintre oameni îşi blochează singuri accesul la această sursă infinită de putere prin gândurile lor de sărăcie, de îndoială şi de teamă, care împiedică afluxul de prosperitate în viaţa lor. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: locmunca.office@gmail.com


Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek