rmdsz 1
2024. április 19., péntek Emma napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Újabb szponzor támogatja a nagybányai HCM kézilabdázóit!

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A Mitsubishi általános forgalmazója, az M Car Trading a nagybányai HCM nõi kézilabdacsapat legújabb támogatója.


Elsõ lépésként Flaviu Lese, a cég nagybányai kirendeltségének vezetõje Nagybánya polgármesterének, Cãtãlin Chereches úrnak a jelenlétében tíz darab Mitsubishi Lancer személygépkocsit ajánlott fel a nagybányai csapat tagjai számára. A nemeslelkû támogató kifejezte azon reményét, hogy ezek a gyors gépkocsik hozzájárulhatnak a csapat sikereihez.

Sadoveac a Minaur

új szerzeménye!

A nagybányai Minaur HCM a napokban leigazolta Marius Sadoveacot, aki hat évet töltött a Konstancai HCM bajnokcsapatánál. A sokszoros roman válogatott két évre írt alá a nagybányai csapatnál.

Marius Sadoveac 1985. május 7-én született Temesváron, ahol a Banatul Sportiskola keretében bontogatta szárnyait. Hamarosan már a CSU Poli – Izometal felnõtt csapatában kamatoztathatta tehetségét, ahol 2008-ban a Challenge EHF Kupában a nagyeddöntõig jutottak. Még abban az évben átigazolt a konstancai csapatba, ahol hatszor nyert bajnokságot csapattársaival, számos nemzetközi kupasiker részese.

2004-tõl tagja a román nemzeti válogatottnak. Sok sikert a Minaurral, Sadoveac! 

Bányavidéki Új Szó

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

Nabídka úvěru Nabídka úvěru Potřebujete naléhavě půjčku? Poskytujeme osobní půjčky? podnikatelské (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek