k rmdsz
2024. április 25., csütörtök Márk napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Újabb ügyben kéri Markó Attila letartóztatását a parlamenttől a korrupcióellenes ügyészség

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Markót azzal gyanúsítják, hogy 2008-ban a reális piaci értékhez képest túlértékelt telkek alapján ítélt meg három kárpótlást, és ezzel 75 millió euró kárt okozott az államnak.


Újabb, az ügyészek szerint illegális kárpótlási ügyben kéri Markó Attilának, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) parlamenti képviselőjének a letartóztatását a bukaresti korrupcióellenes ügyészség.

A vádhatóság csütörtökön közleményben tudatta, Markót azzal gyanúsítják, hogy 2008-ban a reális piaci értékhez képest túlértékelt telkek alapján ítélt meg három kárpótlást, és ezzel 75 millió euró kárt okozott az államnak.

A képviselő akkor tagja volt a központi restitúciós bizottságnak. Markó Attilát tavaly decemberben is le akarták tartóztatni egy másik, hasonló ügyben. A parlament meg is szavazta az ügyészség erre vonatkozó kérelmét, de a vádhatóság végül elállt az őrizetbe vételtől.

MTI

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek