Reklam
2024. március 19., kedd József napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Újdonságokkal és nemzetközi fellépőkkel is várja a fesztiválozókat idén a Double Rise

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Tavaly a rendezvény négy napja alatt több mint 20 ezren fordultak meg a fesztiválnak otthont adó Europa Nostra díjas Torockón. A szervezők azt ígérik, a látogatók a rendezvény idei kiadásán számos újdonsággal és fejlesztéssel találkozhatnak.


"Számos együttes erdélyi lemezbemutató koncertjének helyszínéül a Székelykő lábánál fekvő színpadunkat választotta, így nálunk mutatja be új albumát a Hiperkarma, a The Biebers, a Mary Popkids. Együtt bulizhatunk még Torockón a Qiumbyvel, a Csík zenekarral, de biztosan felejthetetlen koncertélményt biztosít ByAlex és a slepp, a Ladánybene27, az erdélyi Palma Hills, a Parno Graszt, Buda Folk Band vagy Szalonna és bandája, de sok év után a Kistehén is először a Double Rise-on tér vissza a fesztiválkörforgásba" - írják közleményükben a szervezők, akik hozzáteszik, hamarosan további magyarországi, erdélyi, és nemzetközi fellépők bejelentése várható, hiszen a Double Rise idén nemzetközi fellépőkkel is bővíti line up-ját.

A szervezők az idei kiadásra azt ígérik, hogy a fesztivál bejáratánál őrzött parkoló biztosítja az autóval érkezők számára a gondtalan bulizást, ráadásul ezzel a rendezvény területét is mentesíteni tudják a forgalomtól. "A napfelkelőknek 4 napig otthont adó kemping megfelelő infrastruktúrával és a programokhoz területileg közelebb eső, a nagyszínpadhoz közeli, új helyszínnel biztosítja a kényelmet. A lazulás garantált a Napozóban (volt EB-sátor), ahol a hűsító tó vize mellett (a tavalyi telefonokat még ki lehet halászni az aljáról), koktélbár, beerpong és ismert dj-k biztosítják a legvagányabb hangulatot.

A Hagyományok Háza Folkudvar a nappali tánctanítás és kézműveskedés mellett folkkocsmaként is szolgál, így ha egy jó rozéfröccs mellett szívesen hallgatnál élő népzenét, itt a helyed!" - írják Nappali programok között idén is lesz íjászat, irodalom, slam poetry és színház. A Hagyományok Háza Folkudvarában népzenei mesterkurzussal várják a zenészeket, emellett pedig Ferenczi György és a Rackajam zenekarok számára kétnapos workshopot tart, melyre hamarosan elindul a jelentkezés a fesztivál Facebook oldalán. A szervezők újragondolt és kibővített food court részleget is terveznek, ahol ígéretük szerint erdélyi ételkülönlegességekre, laktató finomságokra és elérhető árakra lehet majd számítani. - a Transindex.ro portálról

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek