no
2024. április 24., szerda György napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Vállalkozásfejlesztési program Nagybányán

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Szeretettel meghívunk a CRITBIZ vállalkozásfejlesztési program nagybányai tájékoztató eseményére, ahol még többet tudhatsz meg a programról, és kérdéseidre is választ kaphatsz.


Ahhoz, hogy az eseményen részt vegyél, szükséges, hogy regisztrálva legyél a CRITBIZ platformon. Ezt itt teheted meg, ha korábban nem regisztráltál: http://critbiz.ro/ Emellett kérünk, töltsd ki a következő űrlapot is, hogy az eseményen való részvételi szándékodat is megerősítsd: https://goo.gl/fXGPT7

Szeretettel várunk a régi központba a Millenium Business Center 2 épületébe április 17-én 18 órától!

A CRITBIZ vállakozásfejlesztési program azoknak a 18 és 64 év közötti személyeknek szól, akiknek az északnyugati régióba (Bihar, Beszterce-Naszód, Kolozs, Máramaros, Szatmár és Szilágy megye) szól az állandó vagy ideiglenes lakhelye, és ugyanebben a régióban szeretnének vállalkozást indítani kreatív iparágak vagy IT területén. 

A CRITBIZ program lebonyolítója a Romániai Vállalkozásokért Egyesület, fő partnerek pedig a Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a PONT Csoport. A program a Humán Tőke Operatív Program 2014-2020 finanszírozásával valósul meg.

(forrás: facebook)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek