no
2024. április 19., péntek Emma napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

VILLON TRIÓ koncert a Colonelloban

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

2019. december 16., hétfő, 19 óra.


A Villon Trió Karácsányi Turné utolsó állomása a Colonello Kávézóban lesz, ahol jótékony célra gyűjt a Csapat Francois Villon és Petőfi Sándor megzenésített verseivel, valamint Kiss Barna saját dalaival. 

Kiss Barna számára nem ismeretlen Nagybánya, hiszen több alkalommal játszott különböző formációival a Színházban, valamint a keresztény rendezvényeken. 

A VILLON TRIÓ Karácsonyi Erdélyi Turnéja december 13-án reggel indul, s 2019. december 16-án, hétfőn este a Colonello-ban végződik, ahol egy különleges akusztikus koncert keretében mutatja be új műsorát a mindig energikus 4 tagú trió. 

Belépés ingyenes, ám jótékonysági rendezvény, így nemes célra fordított adományok elhelyezésére lesz lehetőség. 

A VILLON TRIÓ együttes KISS BARNA legversesebb zenekara, melynek műsora Francois Villon kocsmaballadáira, Weöres Sándor és Petőfi Sándor megzenésített verseire épül, s Kiss Barna saját dalaival egészül ki. 

A VILLON TRIÓ együttes tagjai az utóbbi években többször bejárták Magyarországot és Erdélyt egyaránt, Olaszországot, Kínát, s mindenhol nagy sikerrel mutatták be a csavargó francia költő, Francois Villon balladáit. A Faludy György és más magyar költők fordításaiból álló műsor egyszerre kulturális műsor és könnyed szórakozás. 

A formáció tagjai az utóbbi énekben különféle formációkban (többek között a Jobb velünk a világ rendezvények alkalmával) szinte az összes hazai ismert előadóval álltak közösen színpadon (Presser Gábortól kezdve Lovasi András zenekarain, Takáts Tamáson, az EDDA-n és Rúzsa Magdin keresztül Révész Sándorig). Műsoruk korosztálytól függetlenül kellemes szórakozást nyújt.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Nabídka úvěru Nabídka úvěru Potřebujete naléhavě půjčku? Poskytujeme osobní půjčky? podnikatelské (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek