no
2024. április 25., csütörtök Márk napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

A PressOne olvasói a hetedik legszebb romániai városnak választották Nagybányát

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A PressOne.ro olvasói több kritérium szerint szavaztak: biztonság, zöld területek és kikapcsolódás, megélhetési költségek, takarítás, adminisztráció, forgalom, intelligens városmegoldások és életminőség.


Nagybánya a híroldal felmérésében különösen a megélhetési költségek, a biztonság és a tisztaság szempontjából volt szimpatikus. Az ellenkező végén vannak az adminisztráció minősége, a forgalom és az intelligens szolgáltatások osztályozása (ebben az esetben a legalacsonyabb az első tízben). 

A város megfelelő választás abban az esetben, hogyha nemcsak Máramarost, hanem Avasságot, a Lápos vidékét és az Erdélyi-középhegység északnyugati részét szeretné valaki meglátogatni. Az online portál szerint, mivel Nagybánya számos híres épülete 1400-1500-ból származik, a régi főtér megér egy hosszú sétát. Ezeknek ellenére a város ugyanolyan betegségben szenved, mint az ország legtöbb nagyvárosa: a közúti és vasúti összeköttetés az ország többi részével gyenge.

Ebben a szubjektív felmérésben majdnem 6 ezer voksot adtak le az olvasók. Ez a Free Now által támogatott felmérés első kiadás, amit a PressOne minden évben szándékozik folytatni és bővíteni, annak érdekében, hogy kiderüljön az olvasók véleménye a saját városukról az idő múlásával.

A PressOne 10-es listája:

10. Temesvár

9. Craiova

8. Iași

7. Nagybánya

6. Brassó

5. Kolozsvár

4. Gyulafehárvár

3. Târgoviște

2. Nagyszeben

1. Nagyvárad

 

Mihály Kriszta – Nagybánya.ro (Forrás: pressone.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek