rmdsz 1
2024. április 25., csütörtök Márk napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Egyenesben az István Szálló megvásárlása

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A Nagybányai Önkormányzat az István Szálló magán kézben lévő részeinek közhasznú kisajátításáról szavaztak. A felvett kölcsönből a város kifizetheti a kisajátított tulajdonoskat, aminek következétben az épület teljesen a városi tulajdona lesz.


Az augusztus 30-i ülésen a nagybányai helyi képviselők határozattervezetet hagytak jóvá a Főtéri, hajdani István Szálló eddig, nem a város tulajdonét képező részeinek kisajátításáról.

A határozat első cikkelye kimondja, hogy jóváhagyják a kataszteri szempontból azonosított épületrészeket és földterületeket, azok tulajdonosát, a földrajzi kivonatok szerint, valamint azon kompenzációk értékét, amelyekre a kisajátításra javasolt épületek tulajdonosai által nyújtott kártalanítási ajánlatok vonatkoznak. 

Ugyanakkor azoknak a természetes és jogi személyeknek is értesítést küldenek majd, akik a tervezett kisajátításra szánt épületekhez való jogokkal rendelkeznek, és az e határozat 1. mellékletében szereplő érték alapján megfogalmazott kártérítési ajánlatokat fogalmazzák meg.

A képviselők a helyi költségvetésből jóváhagyták a kárpótlásokat képező 9 514 300 lej összeget, valamint a határozat végrehajtásához szükséges egyéb összegek elosztását is.

Forrás: ziarmm.ro

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek