no
2024. április 19., péntek Emma napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Elfogták a férfit, aki korábban túszul ejtette egy busz utasait Ukrajnában

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A hatóságok mindenkit kiszabadítottak.


Őrizetbe vették kedden kora este azt a fegyveres férfit, aki túszul ejtette egy busz utasait a nyugat-ukrajnai Luckban - közölte Arszen Avakov belügyminiszter a Twitteren. A tárcavezető közlése szerint

minden túszt épségben kiszabadítottak.

A férfi Makszim Plohojként (Rossz Makszimként) posztolt a közösségi oldalakra, de kiderült: az igazi neve Makszim Krivos. Azt követelte, hogy a korábbi és a jelenlegi politikai vezetők, köztük Petro Porosenko volt államfő, valamint a titkosszolgálatok vezetői egy YouTube-videóban ismerjék el, hogy ők a bűnözők.

Közben az UNIAN hírügynökség jelentette, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök teljesítette a túszejtő egyik követelését.

Az államfő közzétett a Facebook-oldalán egy videofelvételt, amelyen orosz nyelven arra kért mindenkit, hogy nézze meg a 2005-ben készült Földakók című amerikai dokumentumfilmet.

A férfi ennek hatására három embert, egy gyereket, egy terhes nőt és egy idős asszonyt szabadon engedett. A túszejtés kedd délelőtt kezdődött.

(hvg.hu)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Nabídka úvěru Nabídka úvěru Potřebujete naléhavě půjčku? Poskytujeme osobní půjčky? podnikatelské (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek