k rmdsz
2024. április 25., csütörtök Márk napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

FF2018: METALON koncert

| Vélemények 1 | Nyomtatom | A+ | A-

A Metalon zenekar először lép fel a Főtér Fesztivál nagyszínpadán, 2018. szeptember 13-án, csütörtökön 18.00 órától.


A Metalon egy erdélyi magyar rock zenekar, amely 2016 januárában alakult egy baráti társaságból. Adorjáni Szabolccsal vokál/gitáron, Bülgözdi Lóránttal szólógitáron, Sallay Péterrel basszusgitáron és Inocan Ákossal dobon. A zenekarban a felállás változott 2017-ben ugyanis közös megegyezés alapján, Inocan Ákost Bucsi Sándor (CASH, -ex FiveB) váltotta.

https://www.youtube.com/results?search_query=metalon

Az első koncertfellépés 2016. április 27-én volt a kolozsvári Knock Out zenekar előtt, ezenkívül sikerült olyan zenekarok előtt fellépni, mint Kalapács, Rudán Joe, Akela, Aurora, Twister, Kazah. 2016 decemberén megvolt az első Kolozsvár határain kivüli koncert Marosvásárhelyen a magyarországi Action zenekar előtt. 2017. nyarán sikerült eljútni Magyarországra, Biharkeresztesre ahol egy Motoros fesztiválon mutatták meg magukat a Romeó Vérzik zenekar előtt. Szintén ebben az évben sikerült a Kolozsvári Magyar Napokon fellépni, illetve több székelyföldi városban pl. Kézdivásárhely, Sepsiszentgyörgy, Gyergyószentmiklós, Székelyudvarhely. A 2017.-es EMI tábor keretein belül is zenéltek a kisszínpadon az Omen koncert után.

2017-ben 3. helyezést értek el a Legszebb Erdélyi Magyar Dal versenyen a “Szemben az árral“ c. dallal, és a Peron Music Tehetségkutató fesztiválon különdíjasok lettek Székelyudvarhelyen, 2018.-ban Marosvásárhelyen pedig 2. helyezést értek el.  A zenekar az etalon együttesektől inspirálódva írja saját dalait, és az old school, heavy metál szellemét próbálja felidézni.

A Metalon zenekar a 2018-as Főtér Fesztivál - Nagybányai Magyar Napokon belül az Ifjúsági nap és a Térzene fesztivál keretében fog fellépni.

 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek

Hippie 2018.08.15 23:39:53
Nagy örömben lesz részetek, kedves nagybányai és Nagybánya környéki rockerek! Hajrá!


Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek