rmdsz 1
2024. március 28., csütörtök Hajnalka napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Házhoz megy a Zenede!

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Koncert és előadás 2023. március 24-én, pénteken 18 órától a nagybányai bábszínházban.


HÁZHOZ JÖN A ZENEDE! Zenetörténeti előadás és koncert a magyar és nemzetközi rockzene fejlődéséről, Louis Armstrongtól a Tankcsapdáig!

A székelyföldi származású BARICZ GERGŐ énekes, NAGY ZOLTÁN (gitár), KOVÁCS FELICIÁN billentyűs, illetve BORDÁS JÓZSEF dobos és művészeti vezető a Bábszínházban tart előadást, a Teleki Magyar Ház szervezésében!

A projektoros vetítéssel és élő zenével kísért bemutató és koncert a magyar és nemzetközi rockzene fejlődését kíséri végig, Louis Armstrongtól a Tankcsapdáig – Bill Haley, Elvis Presley, Little Richard, a The Beatles, a Rolling Stones, valamint Jimi Hendrix, a Pink Floyd, a Deep Purple, a Black Sabbath, a Led Zeppelin, a Depeche Mode, a Queen, az Iron Maiden, az AC/DC, a Metallica, a magyar bandák és énekesek, zenészek közül pedig a Hungária, az Omega, az ILLÉS, a Metró, Radics Béla és a Tűzkerék, a Hobo Blues Band, a Beatrice, a P.Mobil, a Skorpió, az LGT, a Piramis, az Edda, a Republic és a Bikini dalaival.

A nagybányai koncertet a Nemzeti Kulturális Alap és az RMDSZ is támogatja, így a JEGYEKET kedvezményes, mindössze 30 lejes áron lehet beszerezni, a Teleki Magyar Ház irodájában! 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek