k rmdsz
2024. április 24., szerda György napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Kelemen Hunor: Mihály király a gerincesség és a méltóság jelképe volt

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

I. Mihály király a gerincesség és a méltóság jelképe volt, halálával az ország történelmének fontos fejezete zárul le – fogalmaz közleményében Kelemen Hunor, az RMDSZ szövetségi elnöke, aki részvétét fejezi ki a királyi családnak.


„Megrendülten értesültem Románia utolsó királya, I. Mihály haláláról. A huszadik század egyik fontos személyiségétől, egy rendkívüli embertől búcsúzunk, aki sok megpróbáltatáson ment keresztül. A gerincesség és méltóság jelképe volt. Miután visszatért az országba, a szabadság és a demokrácia állandó támogatója volt. Halálával az ország történelmének fontos fejezete zárul le. A Romániai Magyar Demokrata Szövetség nevében őszinte részvétemet fejezem ki a királyi családnak. Isten nyugtassa békében!” – írja az Agerpres szerint Kelemen Hunor.

Románia egykori uralkodója, Mihály király kedden, 96 éves korában hunyt el svájci otthonában.

(kronika.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek