rmdsz 1
2024. április 25., csütörtök Márk napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Nyári tábort szerveztek a Nicolae Iorga Általános Iskolában

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Örömünkre, idén is sikerült nyári tábort szerveznünk iskolánk kisdiákjai részére (elsősorban olyan gyerekeknek, akik etnikailag vegyes családban nevelkednek), a Communitas Alapítvány és az Iskoláinkért, Gyerekeinkért Egyesület támogatásával.


Egy héten keresztül (július 1-5.) rázogatták a tanító nénik a Mesefát, a Játékfát, és hullott is onnan csemege minden gyerek ínyére.

Kézműveskedtünk, avagy varázsoltunk csodás dolgokat. Aztán hétmérföldes csizmánkban, hipp-hopp, bejártuk Nagybányát és környékét. Csodáltuk városunk nevezetességeit, múzeumokat látogattunk. Lovagoltunk Koltón, táltos paripán. Háziállatot simogathattunk. Hazafele megpihentünk a Vajda-forrásnál. Gyönyörű kilátás! Oda visszatérünk még. És reméljük, a Játszótáborba is, jövőre.

Projektfelelősök/szervezők: A Nicolae Iorga Általános Iskola tanítói közössége: Molnár Klára, Iloc Judit, Ruskál Enikő, Petuker Henrietta, Szigeti Olga, Páll Dia tanító néninek.

Beszámoló: Molnár Klára tanító néni.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek