rmdsz 1
2024. március 29., péntek Gedeon napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

ÖNKORMÁNYZATI BESZÁMOLÓ (14.)

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Az elmúlt héten, szeptember 30-án, tartották a nagybányai helyi tanács soron következő ülését. Az 51+5 napirendi pontból, a következő határozatokat említenénk meg, melyek közösségünk számára is fontosak:


1. Elfogadtuk a módosítását annak a korábbi határozatnak, mely szerint a közbiztonság növelése érdekében videókamerákat helyezünk el közterületeken. Ennek értelmében 3.130.000 lejre változtattuk a megvalósításra szánt összeget.

2. Elfogadtuk a javaslatot, mely szerint megvalósíthatósági tanulmány készül a Dr. Nicolae Rusdea Tüdõkórház járóbeteg-ellátójának kibõvítésére és felszerelésére.

3. Elfogadtuk a V. Alecsandri Gimnázium és az óvoda felújításához szükséges mûszaki és gazdasági tervdokumentációt.

4. Megszavaztuk a Pășunii, Brazilor, Luminișului és Horea utcák meghosszabításáról szóló, megvalósíthatósági fázisban levő, tervdokumentációt és ennek értelmében az esetleges telek kisajátítási akciók megkezdését.

5. Jóváhagytuk a Fejlesztési Minisztérium beruházását a következő nagybányai helyszíneken: Sport Líceum, 18. számú Gimnázium, a Dr. Victor Babes Gimnázium és I. L. Caragiale Gimnázium. Ezeknek az iskoláknak a területén új sportterem építésére van lehetõség.

6. Jóváhagytuk a 13 konténerplatformhoz kapcsolódó földterületek azonosítását Nagybánya területén, melyre a földalatti szelektív hulladékgyûjtõ konténerek lesznek majd elhelyezve.

7. Jóváhagytuk a „Nagybánya municípium-finanszírozási részvétel” projekt elindítását 2022-ben. Ennek a finanszírozási kérelmeket és projeteket elbíráló bizottságnak a tagja Pintér Zsolt, RMDSZ-es önkormányzati képviselő.

8. Jóváhagytuk az együttműködési megállapodás aláírását a Szociális Igazgatóság és a Roma Ifjúsági Egyesület „Young Roma Maramures” között, egy közös projekt végrehajtására, melynek célja a Craica-, Cuprom-, Pirita-, Fernezely- és Állomás-környéki roma gyerekek tanulási lehetőségeinek javítása. 

9. Elfogadtuk a Lakásügy Bizottság ajánlását a szociális lakáskiutalásokra vonatkozóan.

Pap Zsolt István, alpolgármester

Pintér Zsolt, önkormányzati képviselő

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek