no
2024. április 24., szerda György napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Sorra került az idei Főtér Fesztivál közgyűlésére

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A Főtér Fesztivál Egyesület megtartotta idei közgyűlését kedden, február 13-án, a Németh László Elméleti Líceum Híd utcai épületének dísztermében. Az eseményen részt vettek civil szervezetek és intézmények képviselői, felnőtt önkéntesek és egyéni tagok. A napirendi pontok között volt a a tavalyi Főtér Fesztivál kiértékelése és beszámolója, tisztújítás, illetve programjavaslatok az idei rendezvényre.


A találkozó első felében Pintér Zsolt, a Főtér Fesztivál Egyesület elnöke, a szervezők nevében bemutatta a tavalyi rendezvény kiértékelését. Ezt követően a jelenlévők is elmondták mint pozitív, mint negatív észrevételeiket, benyomásaikat. Szó esett arról is, hogy figyelembe véve a tavalyi vihart, jó lenne felkészülni egy válságtervvel is.  A továbbiakban elhangzott, hogy a fesztivál egyre csak növekszik, ami egy pozitívum,  sokan jönnek más városokból és külföldről is, illetve a jelenlévők az önkéntesek munkáját is osztályozták.

Haladva a napirendi pontokkal leköszönt az elnökség, amely Pintér Zsoltból, Józsa Andrásból és Duna Jessicából állt. Ezt követően pedig megszavazták az új elnökséget, amely szerint Pintér Zsolt maradt az elnök, Duna Jessica lett az alelnök és Birtalan Zoltánt választották meg titkárnak. A második testületben, amely az idei szervezőcsapat, ugyancsak három személyt válaszott meg a közgyűlés: Pintér Zsolt, Duna Jessica és Kovács Richárd személyében.

Zárásul pedig ötletelés és programjavaslat történt. A fesztivál továbbra is bővülni fog, továbbra is újulni fog, szeretnék megszólítani az összes korosztályt, nagyobb élményt biztosítani és változatosabb programokat kínálni, de ugynakkor elkerülni a párhuzamos programokat és átfedéseket. A szervezőcsapat szívesen fogad bármikor ötleteket, javaslatokat. 

(Főtér Fesztivál Egyesület)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek