rmdsz 1
2024. április 25., csütörtök Márk napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

A spanyol–svéd mérkőzés lett az Európa-bajnokság első gól nélküli találkozójal

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A társházigazda spanyol válogatott gól nélküli döntetlent játszott a svéd csapattal a részben budapesti és bukaresti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság E csoportjának hétfő késő esti mérkőzésén, Sevillában.


Ezzel együtt is az északi gárda járt közelebb a találathoz az első játékrészben: egy váratlan helyzet végén hazai kapufán csattant a labda. A spanyol fölényt jól mutatja, hogy az első félidőben három hazai labdarúgó is több passzt adott, mint a teljes svéd válogatott (59).- a Maszol.ro portálrólA hazaiak kezdőcsapatában helyet kapott a 18 esztendős Pedri, aki minden idők legfiatalabb spanyol Eb-szereplő futballistája lett.

Komoly spanyol fölénnyel indult a találkozó, mezőnyben és helyzetekben is messze ellenfelük fölé kerekedtek az ibériaiak, míg a skandinávok jószerével csak kirúgások és a rivális labdaeladásai után jutottak hozzá a játékszerhez. Lehetőségeikkel azonban nem tudtak élni a szünetig a háromszoros Eb-győztes spanyolok, a svédeknek pedig a pontszerzés reményében a biztonság volt az elsődleges szempontjuk a játékszervezésnél.

A nagy melegben zajló találkozó igazán sportszerű volt: a második félidő elején 29 fokot mutattak a hőmérők, mikor svéd időhúzás miatt megszületett a találkozó egyetlen sárga lapja. A folytatásban is számos helyzetet eredményezett a spanyol dominancia, ennek ellenére gól nem esett az andalúz éjszakában, így megszületett az Európa-bajnokság első 0–0-s döntetlenje.

(maszol.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek