rmdsz 1
2024. március 29., péntek Gedeon napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Elhalaszthatják az idei Roland Garrost a koronavírus miatt

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A koronavírus-járvány miatt idén is változhat a francia nyílt teniszbajnokság időpontja, közölte hétfőn Roxana Maracineanu sportminiszter.


A salakpályás Grand Slam-tornát 2020-ban kellett először elhalasztani a pandémia miatt, akkor május 24. és június 7. között rendezték volna, de végül szeptember 20. és október 4. között került rá sor. Az idei Garrost május 23. és június 6. között tervezik, egyelőre ez a hivatalos időpont.

Roxana szerint azonban már zajlanaka a tárgyalások a Francia Tenisz Szövetséggel arról, meg kell-e változtatni az időpontot, hogy a torna egybeessen az összes jelentős esemény újraindításával.

(24.hu)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek