k rmdsz
2024. április 25., csütörtök Márk napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Félelmetesen nagy bombát vágott a Barcának a Real csodagyereke

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

3-1-es előnyt hozott magával a Real Madrid a vasárnapi első meccsről Barcelonából, volt viszont egy vezéráldozatuk, az összesen ötmeccses eltiltást összeszedő Cristiano Ronaldo ugyanis ezt a meccset is kihagyta. A portugál mellett kimaradt a kezdőből némi meglepetésre Gareth Bale is, míg a Barcelona nagy hiányzója Andrés Iniesta volt.


Ha a kezdő alapján valaki kényelmes, kiváró hozzáállás várt volna a Realtól, annak gyorsan jelezték, hogy ez elég távol áll a valóságtól ţ a hazai csapat az első másodperctől kezdve iszonyatosan erős letámadással játszott. Ennek meg is lett az eredménye, az ötödik percben Marco Asensio egy bődületesen nagy góllal megszerezte nekik a vezetést.

A sensio a vasárnapi meccsen is hatalmas gólt lőtt , az volt az ötödik alkalom a 21 éves Real-játékos pályafutásában, amikor egy sorozatban bemutatkozva azonnal gólt lőtt, az Európai Szuperkupában, a bajnokságban, a Bajnokok Ligájában és a kupában tette meg ezt korábban.

A gól után pár percre feltámadt a Barcelona, az irányítás, és főleg a veszélyes helyzetek viszont leginkább a Realnál maradtak. A 32. percben Lucas Vázquez egy nagy kapufával közel került a második gólhoz, 6 perccel később Karim Benzema viszont egy remek fordulással már meg is duplázta az előnyt: a francia pont honfitársát, Samuel Umtitit előzte meg, majd ballal, fordulásból lőtte a kapuba a felpörgetett labdát.

A Barcelona első igazán komoly helyzetére az 52. percig kellett várni, az egyébként eléggé eltűnt Lionel Messi villant először, lágyan próbálta meg Kelyor Navason átemelni a labdát, de csak felső lécig jutott. Nem sokkal korábban a Costa Rica-i kapus egy beadást piszkált el jó ütemben kimozdulva, erősen kezdett tehát a Barcelona a szünet után, de nem lett meg a szépítés.

Az utolsó fél órára próbálta fokozni a tempót a Barcelona, sikerült is beszorítaniuk ellenfelüket, de vagy egy blokkoló láb, vagy Navas mindig az útjukban volt. A Real láthatóan visszavett abból a lendületből, amivel a meccset kezdték, tökéletesen elégedettek voltak az 5-1-es összesített győzelemmel. Bár a kontrákkal a lefújásig azért ők sem álltak le, a végére maradt a 2-0-s végeredmény.

A Real Madrid ezzel 10. spanyol szuperkupáját nyerte, 2012 után lett övék újra a trófea. Mindezt úgy, hogy a nyáron James Rodríguezt és Álvaro Moratát is eladták, miközben komoly erősítésként csak a hátvéd Theo Hernández érkezett, cserének.

(index.hu)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek