rmdsz 1
2024. április 26., péntek Ervin napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Magyarország a legjobb tízben a vizes vb éremtáblázatán

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Eggyel elmaradtunk a kazanyi terméstől, a legeredményesebb nemzet az Egyesült Államok lett.


Magyarország az éremtáblázat kilencedik helyén zárta a 2017-es, hazai rendezésű vizes világbajnokságot. A magyar csapat 2 arany-, 5 ezüst- és 2 bronzérmet nyert a vb-n, emellett két negyedik, illetve 6-6 ötödik és hatodik helyezést szerzett. Úszóink mellett csak a férfi pólósok végeztek dobogós helyen. A legtöbb érmet (majdnem a teljes termés felét) Hosszú Katinka nyerte (2 arany, 1 ezüst, 1 bronz).

Hazánk ezzel egy éremmel és egy hellyel elmaradt 2015-ös kazanyi teljesítményétől, két éve tíz éremmel (3 arany, 3 ezüst, 4 bronz) az éremtábla nyolcadik helyén zártunk.

Az élen a vizes világbajnokságok történetének legeredményesebb nemzete, az Amerikai Egyesült államok végzett 21 arany-, 12 ezüst- és 12 bronzéremmel. A dobogóra Kína és Oroszország fért még fel.

A 2017-es vizes vb teljes éremtáblázatát itt tekintheti meg.

(hirado.hu)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek