k rmdsz
2024. április 25., csütörtök Márk napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Nehéz Eb-csoportban a magyar pólóválogatott

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Rendkívül nehéz hatosba került a magyar férfi vízilabda-válogatott a július 14. és 27. között rendezendő budapesti Európa-bajnokság csoportsorsolásán.


Benedek Tibor szövetségi kapitány világbajnoki címvédő együttese Szerbiával, Németországgal, Horvátországgal, Franciaországgal és Spanyolország találkozik a csoportkörben. A román csapat az A hatosba kapott besorolást.

A magyar női együttes a görög, a holland és a brit gárdával került azonos négyesbe. A vasárnapi sorsoláson a magyar vízilabdázés két kiválósága, az Eb nagykövet Kásás Tamás és Drávucz Rita (fotó)segédkezett.

"Még a görögöket kaphattuk volna a németek helyett, akkor aztán a lehető legrosszabb sorsolás valósul meg" – értékelt a férfiak szakvezetője, Benedek Tibor aki úgy vélte, óriási küzdelem lesz a csoportelsőségért, és még az első háromba kerülni se lesz könnyű. Hozzátette, annak örül, hogy rögtön a spanyolokkal kezdenek.
Merész András vb-bronzérmes női csapata számára a legutóbbi Eb-n második görög együttes tűnik a legnehezebb riválisnak, de a britek legyőzése nem okozhat gondot, így a kieséses szakasz elérése szinte kötelező.

A csoportok győztesei közvetlenül az elődöntőbe jutnak, míg a második és harmadik helyezettek keresztbe játszanak egymással a legjobb négybe kerülésért. A legutóbbi Eb-n mindkét magyar csapat harmadik lett.

A budapesti Eb csoportsorsolásának eredménye:
férfiak:

A: Montenegró, Olaszország, Görögország, Románia, Oroszország, Grúzia
B: Szerbia, Magyarország, Németország, Horvátország, Franciaország, Spanyolország

nők:
A: Görögország, Magyarország, Hollandia, Nagy-Britannia
B: Olaszország, Oroszország, Spanyolország, Franciaország
 

(sportoldal.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek