rmdsz 1
2024. április 26., péntek Ervin napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

A Főtér Fesztivál 2020 - Nagybányai Magyar Napok szeptember 7-13 között lesz megtartva

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Az idei Főtér Fesztivál - Nagybányai Magyar Napok a közösség, az összetartozás és az értékek mellett mindenképp a biztonságról fog szólni. Ezt csak úgy tudjuk elérni, ha egy visszafogottabb rendezvényben gondolkodunk, kevesebb programponttal, amelyek nem fedik egymást, illetve több helyszínnel.


A nagy tömeget vonzó programok elmaradnak, emiatt nem lesznek nagykoncertek, de bő és változatos zenei kínálat várja majd a fesztiválozókat. A megszokotthoz híven minden generációnak kedvezünk majd hozzáillő programpontokkal.

Mivel az idei lesz a 15. Főtér Fesztivál, ezt az alkalmat több programponton keresztül is méltó módon szeretnénk megünnepelni. Emellett alkalmasnak bizonyult az idő egy arculatmódosításra is, egy frissebb, modernebb, de mégis Nagybányát és a magyar közösséget jelképező imázsra váltottunk.

Fő szempontunk a biztonság és az érvényes hatósági rendeletek betartása, emiatt már most kérünk mindenkit, hogy legyen együttműködő és rugalmas. Bízunk a közösség összetartó és támogató erejében, illetve a felelősségteljes szórakozásban.
További hírekért olvassák a Bányavidéki Új Szót, a Nagybánya.ro-t, illetve kövessék weboldalunkat, Facebook és Instagram oldalainkat.

A Főtér Fesztivál 2020 beharangozójára készült videó itt nézhető meg: https://www.facebook.com/foterfesztival/videos/759321768170776/

Találkozzunk szeptember 7-13. között!


A Főtér Fesztivál 2020 szervezői

 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek