Reklam
2024. március 19., kedd József napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

A Főtér Fesztivál 2020 - Nagybányai Magyar Napok szeptember 7-13 között lesz megtartva

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Az idei Főtér Fesztivál - Nagybányai Magyar Napok a közösség, az összetartozás és az értékek mellett mindenképp a biztonságról fog szólni. Ezt csak úgy tudjuk elérni, ha egy visszafogottabb rendezvényben gondolkodunk, kevesebb programponttal, amelyek nem fedik egymást, illetve több helyszínnel.


A nagy tömeget vonzó programok elmaradnak, emiatt nem lesznek nagykoncertek, de bő és változatos zenei kínálat várja majd a fesztiválozókat. A megszokotthoz híven minden generációnak kedvezünk majd hozzáillő programpontokkal.

Mivel az idei lesz a 15. Főtér Fesztivál, ezt az alkalmat több programponton keresztül is méltó módon szeretnénk megünnepelni. Emellett alkalmasnak bizonyult az idő egy arculatmódosításra is, egy frissebb, modernebb, de mégis Nagybányát és a magyar közösséget jelképező imázsra váltottunk.

Fő szempontunk a biztonság és az érvényes hatósági rendeletek betartása, emiatt már most kérünk mindenkit, hogy legyen együttműködő és rugalmas. Bízunk a közösség összetartó és támogató erejében, illetve a felelősségteljes szórakozásban.
További hírekért olvassák a Bányavidéki Új Szót, a Nagybánya.ro-t, illetve kövessék weboldalunkat, Facebook és Instagram oldalainkat.

A Főtér Fesztivál 2020 beharangozójára készült videó itt nézhető meg: https://www.facebook.com/foterfesztival/videos/759321768170776/

Találkozzunk szeptember 7-13. között!


A Főtér Fesztivál 2020 szervezői

 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek