rmdsz 1
2024. március 28., csütörtök Hajnalka napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

A Szilágysági agyag lelke - előadás a Teleki Magyar Házban

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A Helytörténeti esték előadássorozat következő előadója SZABÓ ATTILA muzeológus, aki április 13-án, kedden 18 órától tart előadást.


A Szilágysági agyag lelke című vetítettképes elődásban a désházai fazekasközpont és annak kerámiái lesznek bemutatva.

A járványügyi korlátozások miatt az előadásokat ÉLŐBEN IS közvetítjük Facebook oldalunkon, ugyanakkor korlátozott számban személyesen is szeretettel várjuk közönségünket. Kérjük jelezzétek részvételi szándékotokat akár egy sms-ben, a 0744919166-os telefonszámon.

(Teleki Magyar Ház facebook oldala)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek