k rmdsz
2024. április 19., péntek Emma napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

AFRÉKA NAGYBÁNYÁN

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Dr. Fodor Réka, közismert nevén Afréka missziós orvos, kilenc orvosi misszión vett részt Afrikában, a férjével együtt létrehozott Afréka Nemzetközi Humanitárius Alapítvány szervezésében.


Afréka Budapesten született, 1971-ben. Tanulmányait a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végezte. 1990-ben egész életét és gondolkodását meghatározó súlyos autóbalesetet szenvedett. Orvosi pályáját 1996-ban mentőtisztként kezdte. 2015-ben járt először Afrikában, egy ugandai orvosi misszió tagjaként. A járvány idején márciusban Nigériába utazott két hétre, ám csak hat hónap után sikerült hazajönnie. Derűs lélekkel, hatalmas energiával vetette bele magát az adományok gyűjtésébe, az éhezők megsegítésébe.

Dr. Csókay András meghívására részt vesz az egyetem Hit és gyógyítás című programjában.

Márciusban Nagybányára látogat, hogy megossza velünk egy számunkra oly távolinak és másnak tűnő világban, Afrikában szerzett tapasztalatait, tanúságot tegyen megtéréséről, hitéről és a rászorulókra való odafigyelés, valamint megsegítésük fontosságáról.

Pénteken, 2023. március 24-én, 19.00 órakor a Philia Oázis galériavendéglőben találkozik a nagybányai közösséggel, míg vasárnap, 2023. március 26-án, a 11.30 órakor kezdődő szentmise után találkozik a hívekkel.

Szervező: Szentháromság Plébánia

A belépés ingyenes, adományokat elfogad az afrikai misszió javára.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Nabídka úvěru Nabídka úvěru Potřebujete naléhavě půjčku? Poskytujeme osobní půjčky? podnikatelské (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek