rmdsz 1
2024. március 29., péntek Gedeon napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Agyfirka - meditációs rajztanfolyam I-VII osztályosok számára

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

2020. február 8-9., szombat 9.00-15.00, Colonello.


Kedves szülők,
rajzolós programot ajánlunk gyermekeitek, I-VII osztályosok számára február 8 és 9-én.

Ha úgy érzed, gyermeked elakadt a rajzolásban, nem érzi tehetségesnek magát, nincs bátorsága rajzban kifejezni magát, elárulom: ez nem tehetség kérdése, csak nem tudja, hogyan kezdje el ismét.


Erre ideális alkalom az Agyfirka, meditációs rajztanfolyam, melynek során segítenek megtenni az első lépéseket.


Ha gyermeked nehezen bánik a szavakkal, befele forduló, nem tudja kifejezni érzéseit vagy csak szeretnéd, hogy két nap erejéig kikapcsolódjon, jelentkezz a 0742836717-es telefonszámon, mivel a létszám korlátozott.

Mi szükséges az Agyfirka rajztanfolyamhoz?


Elsősorban egy önmagával kísérletezni vágyó én - gyermeked (megnyugtatlak: itt és ebben nem vallhat kudarcot), hozzon magával néhány olcsó rajzszerkót - lehetőleg azt, ami otthon van. Mire gondolunk:
- simalapú rajzfüzet vagy rajzlapok (bármely méret ezek közül: A5, B5, A4, B4 - fél vagy egész kérvénypapír méret, 90g/nm-nél vastagabb)
- ceruza (B, 2B puhaságú)
- radír (puha)
- hegyző
- fekete tűfilc (0.4-0.5-ös vastagságú) - vékony hegyű filctoll (kihúzó, fineliner)
- puha színes ceruza (alapszínek)

A tanfolyam két nap alatt zajlik magyar nyelven: szombaton 10.00-17.00 és vasárnap 10.00-17.00 óra között. Az érdeklődök a bejelentkezés sorrendjében foglalják el a szabad helyeket.

Várjuk szeretettel a gyerkőcöket!

Megvalósul a Magyar Kormány támogatásával.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek