rmdsz 1
2024. március 28., csütörtök Hajnalka napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Autóval üldözték Aranyosgyéres település első dokumentált medvéjét

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A Kolozs megyei településen eddig nem találkoztak ilyen jellegű problémával.


Szombat este történelmi esemény zajlott le Aranyosgyéresen. A bő huszonkétezer lakossal rendelkező Kolozs megyei településen először sikerült rögzíteni egy medve jelenlétét.

A videót – amelyet a Főtér is bemutat cikkében – Dorin Nicolae Lojigan polgármester töltötte fel a legismertebb közösségi oldalra. A városvezető elmondta, hogy premierről van szó, eddig ugyanis ilyen jellegű problémával soha nem találkoztak a városban. „A látogatás nem volt túl hosszú: mire az állategészségügyi hatóság munkatársai is kiszálltak a helyszínre, a medvebocs eltűnt” – zárja cikkét az erdélyi magyar honlap.

(mandiner.hu)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek