no
2024. április 26., péntek Ervin napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Családállítás-ismertető szeminárium

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

2020. február 12., szerda 18.00 óra, Colonello


Nagy örömünkre újra Nagybányán munkálkodik két napon keresztül, két külön csoporttal Tőrös Ildikó. E nagy érdeklődésből kifolyólag újra meghívtuk Őt a Colonellóba, hogy azok akik a múltkor lemaradtak a módszer ismertető előadásáról, most újra lehetőséget kapjanak rá, hiszen igen erős fogódzkodót jelenthetne számukra is ez a módszer megtapasztalása.

Így tehát Családállítás ismertető szemináriumra hívunk benneteket, február 12-én, 18,00 órától, ahol megismerhetitek a családállítás módszer elméleti hátterét és megtudhatjátok, hogy a módszer mitől olyan hatékony, miért olyan eredményes és leginkább hogyan segít abban, hogy életünk újra a helyes mederbe kerüljön.

A belépés ingyenes, viszont azért, hogy mindenkinek tudjunk helyet biztosítani, kérjük, hogy a részvételt előre jelezzétek az alábbi elérhetőségen. Tel: 0785-646.907

(facebook.com/colonello)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek