Reklam
2024. március 19., kedd József napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Dăncilă: mandátumom idején a protokollvillákat megnyitjuk az árva gyerekek előtt

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Amennyiben ő nyeri az államelnökválasztásokat, mandátuma idején az őt illető protokollvillákat az árva gyerekekkel foglalkozó program rendelkezésére fogja bocsátani.


'Ezeket a protokollvillákat megnyitjuk az árva gyerekek számára. (...) Számomra prioritást jelentenek az árva gyerekek, a szegény gyerekek' - mondta Dăncilă csütörtökön, a parlamentben tartott sajtótájékoztatóján.

Hozzáfűzte, csak olyan személyek esetében fog a kegyelemben való részesítés jogával élni, akik 'valóban méltók az együttérzésre', a súlyos tettekért vagy korrupció miatt elítélt személyekkel szemben azonban ezt nem fogja gyakorolni.

Viorica Dăncilă kifejtette még, hogy negyedévenként, illetve szükség esetén akárhányszor össze fogja hívni a Legfelsőbb Védelmi Tanácsot (CSAT), válsághelyzet esetén pedig 'maximum 24 órán belül' megteszi ezt. Emellett negyedévente meghallgatásokat fog tartani az állampolgárok számára.

Rámutatott, külpolitikai téren három célkitűzés van, amelyekkel személyesen fog foglalkozni: a schengeni övezethez való csatlakozás, az euróövezeti csatlakozás és az amerikai vízum ügye.

(agerpres.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek