no
2024. április 26., péntek Ervin napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

„És megérzik a fényt a gyökerek...

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

...És szél támad. És fölzeng a világ” – Pilinszky János


A legnagyobb keresztény ünnepünk üzenete számunkra, hogy a feltámadással új élet kezdődik, ahol nem a múlt sebei köszönnek vissza, hanem a megtisztulás békéje árad mindenkire.

Ahogyan a természetnek, úgy nekünk, embereknek is szükségünk van a megújulásra. Hogy kicsit más perspektívából szemlélve önmagunkat és a körülöttünk lévő világot elhagyjuk a rosszat, és valami új, valami jobb irányába fordítsuk arcunkat. 

Szükségünk van a kölcsönös figyelemre, arra, hogy szeretettel és alázattal forduljunk egymáshoz, szükségünk van a közösségre, azon belül a békére és elfogadásra, szükségünk van az epítkezésre, a támogatásra. Hogy érezzük, vannak olyan emberek, akikre számíthatunk. Hogy felelősek vagyunk egymásért, hogy van, aki számít ránk. Mert csakis ezekből tudunk leginkább erőt meríteni mikor megújulásra van szükségünk.

Krisztus feltámadása adjon nekünk hitet és reményt a megpróbáltatásokban és erőt az előttünk álló feladatokhoz. 

Kegyelemteljes, áldott húsvéti ünnepet kíván a Nagybánya Központú Területi RMDSZ

 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek