rmdsz 1
2024. március 28., csütörtök Hajnalka napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

FF2019: a Félmaratonra a családokat és a gyermekeket is várják

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A Főtér Fesztivál 2019 – Nagybányai Magyar Napok egy nagyobb lélegzetvételű sporteseményre készül. Városunk történetben először szerveznek félmaraton futóversenyt, több kategóriában is.


A sporteseményre nemcsak sportolókat, profi vagy amatőr futókat várnak, hanem egész családokat és gyermekeket (9 év alatt csak szülői kisérettel). Az 1 km-es táv nem versenyszerű, csak teljesítmény jellegű.

Az esemény célja a mozgás, a sport, valamint az egészséges életmód népszerűsítése egy élhető városban. Ennek jegyében a félmaraton útvonala is a városban lesz kijelölve.

A félmaraton útvonala a következő lesz:

Főtér - Felsőbányai utca (Str. Lucaciu) egészen a Nagypénzverő (Monetariei) utca elágazásáig - vissza a Felsőbányai utca (Str. Lucaciu) a Főtérig -Szatmár utca (Str. Șincai) - Új-Főtér (Piața Revoluției)

Távok:

- félmaraton, 21 km  (18+)

- 10 km (18+)

- 5 km (16+)

- 1 km kategória (9-99 évesek, nem verseny-, hanem teljesítmény jellegű, a szervezők ebben a kategóriában várják a családok és gyermekek jelentkezését)

A versenyre online lehet jelentkezni, szeptember 21-ig, az alábbi link-re kattintva:

https://forms.gle/HMB1TaHEg3XLhfkV6.

A FF2019 Félmaratonra 2019. szeptember 22-én, vasárnap reggel kerül sor, 10 órától. Minden versenyző indulás előtt egy órával kell, hogy átvegye számát a helyszínen (Főtér), valamint aláírjon egy nyilatkozatot. A félmaraton és a 10 km-es kategóriákba jelentkezők a helyszínen fel kell mutassák orvosi (háziorvos) engedélyüket.

A Főtér Fesztivál 2019 szeretettel vár minden kocogót, futkározót, távfutót, szaladót, gátfutót, gyorsfutót, és minden egyéb futót:).

 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek