rmdsz 1
2024. április 16., kedd Csongor napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

FF2019: Tudnivalók a Félmaratonnal kapcsolatosan

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

2019. szeptember 22., vasárnap 10.00 órakor, a Főtéren.


Kérünk mindenkit, aki részt akar venni a sporteseményen, hogy regisztráljon, jelentkezzen online szeptember 21-ig, az alábbi űrlap kitöltésével:

https://forms.gle/HMB1TaHEg3XLhfkV6.

Akinek nem sikerül online jelentkeznie, az a helyszínen is benevezhet. Minden – online és helyben regisztráló – futót egyaránt megkérünk, hogy legkésőbb 9 óráig jelenjen meg a helyszínen, hogy átvehessék a számot, és aláírják a részvételi nyilatkozatot.

A félmaratonra és a 10 km-es kategóriákba jelentkezők a helyszínen fel kell mutassák orvosi (háziorvos) papírjukat.

Az 1km-es távra a kisgyerekes családok is regisztrálhatnak. Ez a táv nem versenyszerű, csak teljesítmény jellegű.

 

Távok:

- félmaraton, 21 km  (18+) 

- 10 km (18+)

- 5 km (16+)

- 1 km kategória (9-99 évesek, nem verseny-, hanem teljesítmény jellegű, a szervezők ebben a kategóriában várják a családok és gyermekek jelentkezését is)

A távok nyomvonalai eléhetők a fenti linkekre kattintva (FIGYELEM!!! az eredeti elképzeléstől eltérően változott).

A versenytávok nyertesei kupát és oklevelet kapnak a verseny végén, a vasárnap esti díjazáson pedig könyvajándékban részesülnek.

A FF2019 Félmaraton nem egy professzionális sportrendezvény, hanem egy közösségi program. Az esemény célja a mozgás, a sport, valamint az egészséges életmód népszerűsítése egy élhető városban.

A Főtér Fesztivál 2019 szeretettel vár minden kocogót, futkározót, távfutót, szaladót, gátfutót, gyorsfutót és minden egyéb futót:).

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

G7global1@proton.me A refinery in Kazakhstan,Qatar and Russia have product allocation for D2, D6, ESPO, JET A1, JP54 (...)

My company offer loans at low interest rates of 2% My company offer loans at low interest rates of 2%. The company is registered with the ministry of (...)

Hitel- és pénzügyi segítség online Jó nap, Jelentkezzen itt mindenféle hitelre, pénzügyi helyzetétől függetlenül, hitelünk (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek