rmdsz 1
2024. március 29., péntek Gedeon napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Harmadik alkalommal szervezik meg a One Jazz Festival-t

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Október 22-23. között zajlik az ATP Tech Center-ben (B-dul București 67.) a One Jazz Festival. Idén hibrid (online és offline) formátumban tartják meg.


A One Jazz Festival azon kevés független jazzfesztiválok egyike Romániában, amelyet nem közpénzből finanszíroznak, hanem csak szponzorációból, jegyértékesítésből, partnerségekből és adományokból.

Az ATP Tech Center Auditóriumában 4 ország (Románia, Magyarország, Bulgária, Spanyolország) 14 művésze lép fel, az alábbi program szerint:

Péntek, október 22.

19.00: Essential Notes (Románia)

20.30: Bende Zsolt Trió – Perspectives Project (Magyarország)

Szombat, október 23.

19.00: Adi Stoenescu Group (Románia/Bulgária/Spanyolország)

20.30: Barabás Lőrinc Quartet (Magyarország)

A fesztivál moderátora Virgil Mihaiu író, jazz-esztétika professzor és Közép-Kelet-Európa első jazzológusa. A fesztivált a One Sound Association szervezi, főtámogatója a Sepultura Impex. A résztvevők csakis az aktuális járványügyi szabályok betartásával vehetnek részt az eseményen. Jegyeket, és további információt a fesztivál Facebook-esemény oldalán találhatóak.

Mihály Kriszta - Nagybánya.ro (Forrás: One Jazz Festival Facebook-oldala)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek