no
2024. április 19., péntek Emma napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Három nőt késelt meg éjjel egy férfi Norvégiában

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A dél-norvégiai Sarpsborg rendőrsége letartóztatott egy férfit, aki három nőt késelt meg kedd éjjel a város különböző pontjain. Az MTI szerint az egyik áldozat belehalt a súlyos sebeibe.


A támadást követően fegyveres rendőröket vezényeltek az Oslótól durván 70 kilométerre délre lévő város utcáira, a lakosságot pedig arra szólították fel, hogy maradjanak otthonaikban, mivel kezdetben nem tudták, hány elkövetővel kell számolni. A rendőrség később, hajnali fél 2-kor közölte, semmi nem utal arra, hogy a késelést többen követték volna el.

AZ EGYIK ÁLDOZAT FELISMERTE A TÁMADÓT, AKIT SARPSBORG KÖZPONTJÁBAN FOGTAK EL AZ NRK TÉVÉCSATORNA HÍRADÁSA SZERINT. 

Egyelőre nem lehet tudni, miért késelt a férfi, de a Sarpsborg Arbeiderblad című helyi lap megírta, hogy az egyik áldozat férje szerint a késelő házhoz ment. A férj elmondta, tévézés közben hallották, hogy valaki dörömböl az ajtójukon. Amikor kinyitotta, a férfi meg akarta őt szúrni, de neki sikerült a szúrást elkerülnie. A támadó ezután benyomult a lakásukba, és késével megsebesítette a feleségét a karján.


(index.hu)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Nabídka úvěru Nabídka úvěru Potřebujete naléhavě půjčku? Poskytujeme osobní půjčky? podnikatelské (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek